نفرات برتر مسابقه عکاسی «طعم خش» ژئوپارک جهانی قشم معرفی شدند

مدیر ژئوپارک جهانی قشم از معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی «طعم خش» به مناسبت روز جهانی غذا و در راستای معرفی ویژگی های فرهنگی جامعه محلی و تنوع غذایی قشم به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری این جزیره خبر داد.


مدیر ژئوپارک جهانی قشم از معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی «طعم خش» به مناسبت روز جهانی غذا و در راستای معرفی ویژگی های فرهنگی جامعه محلی و تنوع غذایی قشم به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری این جزیره خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم به نقل از ایرنا، علیرضا امری کاظمی با بیان این مطلب، اظهار کرد: پس از پایان مراحل داوری، آقای امین ابراهیمی موفق به کسب مقام نخست و خانم ها عایشه ملوان خواه و نائله جمالی به ترتیب عناوین دوم و سوم این مسابقه را کسب کردند.

وی ادامه داد: همچنین فرحانه ایمانی، زینب سروباشی، خدیجه دریانورد، خوله خاتمیان، راویه مشایخی، صیفوره احمدی نژاد و زیبا برمه به عنوان عکاسان منتخب موفق به کسب رتبه های چهارم تا دهم در این مسابقه شدند.

مدیر ژئوپارک جهانی قشم تصریح کرد: پخت و تهیه غذاها و دسرهای ویژه جزیره، غذاهای مورد استفاده در آیین ها و مراسم بومی محلی ساکنین، به کارگیری ابتکار و هنر در پخت غذا و تولید دسر برای معرفی جاذبه های زمین شناسی و طبیعی ژئوپارک (ژئوفود) و... شاخص های داوری آثار رسیده به این مسابقه بودند.

به گفته امری کاظمی؛ هدف از برگزاری این مسابقه معرفی و کمک به شناخت بهتر غذاها و دسرهایی که طی سال ها و به صورت سنتی توسط اهالی بخش های مختلف جزیره قشم تهیه شده و همچنین جهت حفظ و احیای تنوع غذایی این منطقه به عنوان یکی از مسائل موثر در جذب گردشگر بود.

وی در پایان خاطرنشان نشان کرد: جلب توجه همگانی به اهمیت حفاظت غذاها و دسرهای سنتی و همچنین احیای میراث ناملموس قشم با تمرکز به محدوده ژئوپارک جهانی قشم از دیگر اهداف این مسابقه عکاسی بود.

ژئوپارک قشم - کلیه حقوق محفوظ است | طراحی و اجرا رسانه هزاره