مدیر ژئوپارک جهانی قشم از معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی «طعم خش» به مناسبت روز جهانی غذا و در راستای معرفی ویژگی های فرهنگی جامعه محلی و تنوع غذایی قشم به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری این جزیره خبر داد.
تاریخ انتشار : 24 مهر 1399مدیر ژئوپارک جهانی قشم از معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی «طعم خش» به مناسبت روز جهانی غذا و در راستای معرفی ویژگی های فرهنگی جامعه محلی و تنوع غذایی قشم به عنوان یکی از جاذبه های مهم گردشگری این جزیره خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم به نقل از ایرنا، علیرضا امری کاظمی با بیان این مطلب، اظهار کرد: پس از پایان مراحل داوری، آقای امین ابراهیمی موفق به کسب مقام نخست و خانم ها عایشه ملوان خواه و نائله جمالی به ترتیب عناوین دوم و سوم این مسابقه را کسب کردند.
وی ادامه داد: همچنین فرحانه ایمانی، زینب سروباشی، خدیجه دریانورد، خوله خاتمیان، راویه مشایخی، صیفوره احمدی نژاد و زیبا برمه به عنوان عکاسان منتخب موفق به کسب رتبه های چهارم تا دهم در این مسابقه شدند.
مدیر ژئوپارک جهانی قشم تصریح کرد: پخت و تهیه غذاها و دسرهای ویژه جزیره، غذاهای مورد استفاده در آیین ها و مراسم بومی محلی ساکنین، به کارگیری ابتکار و هنر در پخت غذا و تولید دسر برای معرفی جاذبه های زمین شناسی و طبیعی ژئوپارک (ژئوفود) و... شاخص های داوری آثار رسیده به این مسابقه بودند.
به گفته امری کاظمی؛ هدف از برگزاری این مسابقه معرفی و کمک به شناخت بهتر غذاها و دسرهایی که طی سال ها و به صورت سنتی توسط اهالی بخش های مختلف جزیره قشم تهیه شده و همچنین جهت حفظ و احیای تنوع غذایی این منطقه به عنوان یکی از مسائل موثر در جذب گردشگر بود.
وی در پایان خاطرنشان نشان کرد: جلب توجه همگانی به اهمیت حفاظت غذاها و دسرهای سنتی و همچنین احیای میراث ناملموس قشم با تمرکز به محدوده ژئوپارک جهانی قشم از دیگر اهداف این مسابقه عکاسی بود.